Sofia Vasilara

Business - Life Coaching - Healing

Testimonials gr

Συστάσεις
Hisham

Hisham

Entrepreneur - Dubai

5/5
Anastasia

Αναστασία Κωστούλη

Θεσσαλονίκη

5/5

Με την Σοφία Βασιλαρά ξεκίνησα να κάνω συνεδρίες 2 χρόνια πριν, όταν μου προέκυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, και της είμαι πραγματικά ευγνώμων διότι με βοήθησε πάρα πολύ τόσο κατά τη διάρκεια των θεραπειών μου στο σπίτι όσο και κατά την παραμονή μου στο νοσοκομείο. Είναι μία εξαιρετική και πανέξυπνη γυναίκα γεμάτη καλοσύνη, θετική ενέργεια και διάθεση να βοηθήσει από την ψυχή της. Ήταν και είναι πάντα εκεί για εμένα, καθώς όποια ώρα και να χρειάστηκα έκτακτα να της μιλήσω, πραγματικά ήταν εκεί, πέραν φυσικά των προγραμματισμένων συνεδριών. Με τις συνεδρίες που κάνουμε έχω δει σιγά-σιγά αλλαγές στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μου και μπορώ να κατανοήσω πιο ξεκάθαρα από πού προέρχονται τα συναισθήματα που παλιότερα με οδηγούσαν σχεδόν πάντα σε παρορμητικές ανούσιες κινήσεις. Επίσης με βοήθησε και με βοηθάει να αντιμετωπίσω τις όποιες δύσκολες καταστάσεις προκύπτουν με λιγότερο φόβο και περισσότερη σιγουριά, ασφάλεια και θετικότητα. Είμαι σίγουρη πως αν τη γνώριζα χρόνια πριν και ξεκινούσα τις συνεδρίες από τότε θα είχα αποφύγει πολλές λάθος επιλογές και συμπεριφορές ως προς τον εαυτό μου και τους άλλους, όμως είμαι ευτυχής που ξεκίνησα συνεδρίες μαζί της έστω και τα τελευταία χρόνια μιας και ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα στη ζωή… Σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα Σοφία μου!

Vera

VIP Beautician - Dubai

5/5

Μαίρη Ζήση

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας - Ψυχοθεραπεύτρια

5/5

Η Σοφία ήρθε σ’ ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικό διάστημα στη ζωή μου, σχεδόν καρμικο  θα έλεγα. Τότε που χρειαζόμουν μια άμεση λύση κι ώθηση για να προχωρήσω μπροστά στα όνειρα μου  και στους στόχους μου! Το ήθελα απεγνωσμένα αλλά δε φαινόταν φως από πουθενά. Σαν από μηχανής Θεός. εκείνο το χρονικό διάστημα ένας κοινός μας φίλος ήθελε να μου συστήσει τη Σοφία η οποία θα ερχόταν από το εξωτερικό όπου και διέμενε εκείνο το καιρό. Από τη πρώτη τηλεφωνική μας επαφή, ένιωσα τη σύνδεση κι  ότι δεν ήταν μια τυχαία συνάντηση, μόνο που άκουσα τη ζεστή κι όμορφη φωνή της να με πλημμυρίζει θετική ενέργεια!  Ήξερα ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε για να παίξει ένα καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου και καθόλου τυχαία! Κανονίσαμε να συναντηθούμε άμεσα. Όταν τη συνάντησα πρώτη φορά  στο γραφείο της, αντίκρισα  έναν πολύ ζεστό και ανοιχτό άνθρωπο πρόθυμο να με ακούσει και να με βοηθήσει να υλοποιήσω άμεσα αυτό που ήθελα με όλη μου την ψυχή! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το δούλευα τα τελευταία τρία χρόνια πριν κι από την πανδημία και δε μπορούσα να βρω τον τρόπο και να δημιουργήσω τις κατάλληλες συνθήκες  και προϋποθέσεις για να το πετύχω. Και ναι επιβεβαιώθηκα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο! Μέσα σε τρεις συνεδρίες, είχε έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα χωρίς να κάνω εγώ κάποια άλλη κίνηση! Σχεδόν μαγικά, μού έγινε εμένα η πρόταση που κυριολεκτικά μου άλλαξε τη ζωή και τη ρότα προς τη κατεύθυνση που ήθελα! Το θαύμα κυριολεκτικά είχε γίνει! Η ροή της ζωής μου άλλαξε και σήμερα  προχωρώ με αισιοδοξία στους στόχους μου και στα όνειρά μου και νιώθω ευλογημένη που κατάφερα να εργάζομαι σε  αυτό που ήθελα κι αγαπούσα από παιδί. Είναι μεγάλη ευλογία να εργάζεσαι σε αυτό που αγαπάς και να προσφέρεις ψυχική ανάταση και να θεραπεύεις με μεγάλο σεβασμό τους συνανθρώπους σου μέσα από την εργασία σου και το ρόλο που ήρθες να υπηρετήσεις σε αυτή τη ζωή και που αποτελεί λειτούργημα για τη κοινωνία. Ευχαριστώ το Θεό που ήρθες στο δρόμο μου, Σοφία. Να είσαι καλά και να είσαι ευλογημένη, να προσφέρεις και να βοηθάς τους ανθρώπους που σε χρειάζονται με τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις σου. Είμαι ευγνώμων για τη καρμική μας συνάντηση γιατί γνώρισα έναν φωτεινό και χαρισματικό Άνθρωπο και μετά επαγγελματία πάνω από όλα.

Dina

Teacher - Dubai

5/5
image

Ασημίνα Ανδριτσοπούλου

Ιδιωτική Υπάλληλος - Αθήνα

5/5

Οι συνεδρίες business coaching με την coach μου Σοφία Βασιλαρά πραγματικά με μεταμόρφωσαν. Όχι μόνο κέρδισα ανεκτίμητη διορατικότητα και στρατηγικές για να εξελίξω την καριέρα μου, αλλά έμαθα επίσης αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης του άγχους, οι οποίες με βοήθησαν να διατηρήσω μία υγιή ισορροπία μεταξύ προσωπικής κι επαγγελματικής ζωής. Η καθοδήγηση κι η στήριξη της Σοφίας υπήρξαν θεμελιώδους σημασίας για την προώθηση της καριέρας μου, κι είμαι ευγνώμων για τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση που απέκτησα μέσα από αυτές τις συνεδρίες.

Κατερίνα

Επιχειρηματίας

5/5

Μετά από κάποιες κρίσεις πανικού, ήρθα σε επαφή με τη Σοφία Βασιλαρά. Με βοήθησε πάρα πολύ όχι μόνο να καταλάβω ότι είναι κάτι που αντιμετωπίζεται και να το ξεπεράσω, αλλά και να βρω τρόπους ώστε να είμαι πάντα καλά ψυχολογικά εστιάζοντας στα θετικά που συμβαίνουν, καθώς και να πετυχαίνω πιο εύκολα τους στόχους μου. Ευχαριστώ πολύ, Σοφία!

Χρύσα

Αθήνα

5/5

Η εμπειρία με τη Σοφία ήταν κάτι που σίγουρα δεν το περίμενα και παρά την εξομολόγηση εμπειριών από φίλους μου που ήδη είχαν κάνει συνεδρίες, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Ήμουν τυχερή και ίσως αρκετά “δουλεμένη”, οπότε κατάφερα να αφοσιωθώ πλήρως και να ζήσω στο 100% την σύνδεση. Μπήκαμε σε πολύ βαθιά μονοπάτια με την καθοδήγηση της Σοφίας, που ακόμα κι αν δεν την ήξερα από πριν, ένιωσα μεγάλη ασφάλεια, αφέθηκα και βίωσα κάτι εξαιρετικά έντονο και αναμφίβολα πρωτόγνωρο σε εμένα. Καταφέραμε να βρούμε κάποιες απαντήσεις και σίγουρα ξεδιπλώθηκε ένα κουβάρι που πλέον νιώθω ότι είμαι πολύ κοντά στο τέλος του. 

Στράτος Ιορδανίδης

Life Coach Mindset & High Performance CEO
& Founder Formal Coaching

5/5

Οι συνεδρίες ενεργειακής θεραπείας με τη Σοφία Βασιλαρά με βοήθησαν να δημιουργήσω και να διατηρήσω θετική ενέργεια και θετικά συναισθήματα.

Scroll to Top